Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

29.06.2023 14:35

Із засідання виконкому

649d6c860ffee__Виконком.JPG

Днями відбулось засідання виконавчого комітету Кобеляцької міської ради, яке провів Василь Фещенко. До порядку денного було включено 40 питань.

Участь у засідання взяли керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради.

Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади та її комунальних установ. Зокрема: затвердження плану заходів зі складання бюджету громади на 2024 рік та затвердження фінансового плану КНП «Кобеляцький Центр ПМСД» на наступний 2024 рік.

Відповідно до Законів України «Про житлово-комунальні послуги» члени виконкому підтримали пропозиції ККП «Водоканал Плюс» про збільшення тарифу на послугу з централізованого водопостачання для всіх категорій споживачів. Вартість споживання води, тими домогосподарствами, де не встановлено вузол обліку складатиме 83,48 грн з розрахунку на 1 особу. Ті домогосподарства, де наявний вузол обліку води залишиться без змін, тобто - 13,25 грн за 1 м3. Тариф на централізоване водопостачання введеться в дію з 01 липня 2023 року.

У рамках засідання одноголосно ухвалено рішення щодо встановлення меморіальних дощок на фасаді приміщення Озерського ліцею – Солодову Ігорю та Лемаку Олександру, які віддали своє життя захищаючи незалежність нашої держави.

Також були підтримані рішення, які стосувалися захисту прав дітей, благоустрою, комунальної сфери та майнових питань.

У соціальному блоці розглянули питання щодо призначення помічника дієздатним особам, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та погодили надання прав одержувачам соціальних послуг на отримання соціальних послуг в Центрі надання соціальних послуг.

Окрім того, розглянули заяви громадян про надання дозволу на кронування зелених насаджень, присвоєння адресних номерів об’єктам нерухомого майна та інші.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

IMG_6961.jpg