Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

09.05.2023 09:39

У Кобеляках привітали переможців спортивних змагань

6459ea8e742e9__1.jpg

4 травня у міському Центрі культури та дозвілля відбулися урочистості з нагоди нагородження юних спортсменів Кобеляцької громади.

Церемонія розпочалася з хвилини мовчання за загиблими воїнами-захисниками, які віддали своє життя за незалежність нашої України. Згадали і тих, хто зараз боронить нашу землю, і завдячуючи кому, відбуваються спортивні змагання різного масштабу, в яких беруть активну участь наші діти, отримують призові місця, чим прославляють Полтавщину та Україну.

Слова вітань до учасників зібрання висловили заступниця Кобеляцького міського голови Олена Стаднікова, президент асоціації футзалу України Сергій Владико, головний тренер жіночої збірної України з футзалу Олег Шайтанов та голова жіночого комітету асоціації футзалу Володимир Жила.

Звертаючись до учасників церемонії нагородження поважні гості привітали наших спортсменів із перемогами.

«Велика вдячність вам, діти, за високі спортивні результати. Вашим тренерам – за професійність. Своїми перемогами ви прославляєте наше місто не лише в Україні, а й за її межами. Щирі слова вдячності – батькам, які докладають максимум зусиль для фізичного розвитку своїх дітей. А міська влада, у свою чергу, і надалі буде сприяти розвитку дитячо-юнацького спорту у нашій громаді. Нових спортивних досягнень, рекордів і перемог!», – зазначила Олена Стаднікова.

Цього дня грамоти та цінні подарунки від Кобеляцької міської ради та посвідчення у кандидати спорту України отримала команда дівчат «Лідер» Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи, яка стала бронзовим призером чемпіонату України вищої ліги з футзалу серед жіночих команд сезону-2022/20023.

Також нагороди отримали й учасники ще однієї команди Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи «Лідер» – юнаки 2007 року народження за зайняте 1-ше місце у дитячо-юнацькій футзальній лізі Полтавської області. Кожен гравець отримав грамоту від Кобеляцької міської ради та грошову премію у розмірі 500 грн та комплект ігрової форми. До речі, ця команда представляє Кобеляцьку громаду у чемпіонаті Полтавської області серед дорослих команд 1-ї ліги з футболу.

Не залишився без нагород і тренерсько-викладацький склад дитячо-юнацької спортивної школи. Тренери отримали грамоти та подарунки від Кобеляцької міської ради.

Далі церемонія нагородження продовжилась врученням грамот та грошових премій вихованцям секції армреслінгу та їх тренеру Артему Письмаку. Кобеляцькі рукоборці прославляють наш край не лише на всю Україну, а й далеко за її межами. Нещодавно вони повернулись із чергових змагань, на яких здобули нові нагороди. Одна із учасниць змагань – Софія Китаста здобула звання майстра спорту України. До речі, наші спортсмени будуть брати участь у міжнародних змаганнях з армреслінгу, який проходитиме у Молдові. Тож міська рада виділила 100 000 грн на проїзд для усіх учасників змагань.

У рамках свята також були нагороджені подяками Української асоціації футзалу представники влади, дівоча футбольна команда «Лідер» та їх тренер Руслан Сабіров.

Завершились церемонія нагородження щирими оплесками на честь переможців спортивних змагань та концертною програмою за участю самодіяльних колективів Центру культури та дозвілля Кобеляцької міської ради.

10.jpg 11.jpg 12.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg