Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

20.03.2023 12:26

Продукти харчування для військових

6418352050971__IMG_5799.JPG

У рамках українсько – німецької грантової програми «Курс на Незалежність» 60 українських підприємців отримали кошти на розвиток власного виробництва та масштабування свого бізнесу. Від Кобеляцької громади подав проєкт та потрапив до числа переможців місцевий приватний підприємець – Марк Рибалко.

Загальний грантовий фонд програми становив 720 тисяч євро, відтак кожен переможець отримав на розвиток власного бізнесу по 12 тис. євро.

Однією з умов грантової програми є щомісячний внесок у розмірі 10% від вартості придбаного обладнання благодійної допомоги у вигляді продуктів харчування до «продовольчого фонду громади» з метою забезпечення потребуючих осіб. Тож протягом десяти місяців Марк буде передавати міській раді продукти харчування довготривалого користування.

Сьогодні, 20 березня, Марк Рибалко передав Кобеляцькій міській раді чай, каву, печиво та інше. Вказані продукти харчування будуть передані через волонтерів нашим хлопцям, які захищають державу від російського вторгнення.

Нагадаємо, що партнерами з впровадження грантової програми є благодійний фонд «Повір у себе» за підтримки німецького банку розвитку DEG та агропромислового холдингу «Астарта-Київ».