Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

24.01.2023 13:28

До Кобеляцької лікарні завітали канадці

63cfc2a197234__photo_2023-01-24_13-19-07.jpg

22 січня представники організації «Ukrainian Canadian Social Services» завітали до Кобеляцької міської лікарні, куди напередодні передавали медичне обладнання.

«Ukrainian Canadian Social Services» – це проєкт допомоги лікарням України, розроблений Романом Савицьким спільно з Тамарою Голощук, лікаркою з Києва, та діє за сприяння «Rotary World Help».

У ході візиту представники організації оглянули медобладнання, проаналізували ефективність його використання та обговорили технічні моменти його роботи з завідуючим хірургічного відділення Ігорем Задорожним. До речі, переважна більшість обладнання встановлена саме в операційному блоці хірургічного відділення.

У результаті Robert McTavish, представник "Ukrainian Canadian Social Services" - Vancouver,  був задоволений умовами роботи устаткування, яке вони надали.

Окрім того, були обговорені плани на продовження співпраці організації «Ukrainian Canadian Social Services», міської ради та лікувального закладу.

Кобеляцька міська рада та міська лікарня дякують особисто Robert McTavish, представнику "Ukrainian Canadian Social Services" – Vancouver, за надане обладнання, яке значно покращить надання медичних послуг жителям нашої громади.

63cfc159b4cbf.jpg 63cfc159b7b15.jpg 63cfc159dde1c.jpg