Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

25.04.2022 17:34

Все під контролем

626687275cb86__Звернення.JPG

Станом на 25 квітня 2022 року ситуація на території Кобеляцької міської територіальної громади залишається стабільною і контрольованою, хоча ворог на Великодні свята атакував Полтавську область ракетним обстрілом. Закликаю мешканців та гостей громади не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги.

На території громади здійснюється цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури. Підприємства та організації Кобеляцької громади працюють за визначеним графіком.

Продовжується розселення внутрішньо переміщених осіб. Станом на 25 квітня 2022 року на території громади офіційно зареєстровано – 3512 чоловік, з них 697 дітей.

Міська рада розпочала видачу продуктових наборів (крупи, борошно, цукор, олія) зареєстрованим внутрішньо переміщеним особам.

Нагадую, що з 21 квітня 2022 року на території Полтавської обласні комендантська година триває з 22.00 год до 05.00 год наступного дня. У цей час діє заборона пересування населеними пунктами без спеціальної перепустки та документів, що посвідчують особу.

Зберігаємо спокій. Молимося за наших захисників.

Віримо у Збройні Сили України!

 

Міський голова                                                            Олександр Копелець