Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

04.03.2022 12:37

Шановна кобеляцька громадо!

6221ee2950dc0__Звернення.JPG

Дякуємо Збройним Силам України за ще одну спокійну ніч. За можливість спокійно спати, ходити вулицями, жити.

У громаді працюють комунальники. Вивозиться сміття, безперебійно працюють водо та електромережі. Станом на ранок позаштатних ситуацій не було.

Магазини, аптеки, автозаправочні станції працюють у штатному режимі, враховуючи час комендантської години (з 19 до 06).

Кобеляцька громада продовжує приймати біженців, люди забезпечуються житлом, організовано безкоштовне харчування. Пункт розміщений на площі Перемоги, де всі бажаючі можуть перекусити.

Нагадаю про необхідність допомагати один одному. Якщо знаєте, що по сусідству є самотні або немічні люди, заходьте та питайте чи не потрібні їм ліки, продукти та по можливості допоможіть їм. Разом ми поборемо всі труднощі.

На території нашої громади розгорнуті блокпости, на яких постійно чергує рота територіальної оборони. Також кожної ночі оберігають наш спокій загони самооборони.

Наше головне завдання – згуртуватись, щоб допомогти військовим у боротьбі з ворогом. Дякую кожному, хто підтримує нашу армію фінансово і фізично, хто підтримує нашу місцеву роту територіальної оборони, хто приносить продукти харчування, хто забезпечив холодильниками та морозильними камерами, хто плете маскувальні сітки, хто ліпить вареники, пельмені, млинці, хто передає м'ясо, рибу, хто готує м’ясні та рибні консерви.

Дякую керівникам сільськогосподарських підприємств, фермерам, які надали зерно та крупи для харчування біженців. Дякую тим хлопцям, які займалися розвантажуванням цих круп.

Дякую тим, хто відгукнувся та розпочав роботу зі зварювання протитанкових «їжаків» для наших блокпостів.

Дякую місцевим жителям, що відгукнулися та поселили в себе людей, які прибули із зони бомбардування.

Разом ми сильні. Нас не зламати. Ми непереможні!

 

Міський голова                                                            Олександр Копелець