Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

02.03.2022 09:58

Шановні жителі громади!

621f23643b4c4__Звернення.JPG

У мережі Facebook розповсюджується інформація про відсутність продуктів харчування для роти територіальної оборони. Ця інформація – фейкова.

Ця піар кампанія організована політичними невдахами, які використовуючи скрутний для нас час, задовольняють свої політичні амбіції.

Заявляю з усією відповідальністю, що всі продукти харчування, які надають жителі, підприємства, фермери – обліковані радою оборони і готові в будь-який час бути видані для потреб територіальної оборони.

Я, неодноразово звертався до воєнкома Петра Андрушка та командира роти про готовність передати харчі для особового складу. Станом на ранок, 2 березня 2022 року, за продуктами харчування ніхто з них не звертався.

Закликаю всіх жителів громади, хто бажає передати продукти харчування для роти територіальної оборони, звозити їх до Кобеляцької міської ради. Контактна особа – Людмила Поцелуйко моб. тел. 099-051-13-09 або у ККП «Водокал Плюс», контактна особа – Анна Данілішина моб. тел. 095-250-30-65.

Занадто заполітизованих керівників прошу зрозуміти, що війна не час для політичних чвар, прибережіть їх на післявоєнний період.