Логотип

Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

29.08.2024 16:33

Дівоча команда з мініфутболу - срібний призер Чемпіонату України

b9e84730-3ffe-4f77-a965-043efb706caa.jpg

У рамках відбору жіночих команд з мініфутболу на Чемпіонат світу, який відбудеться на початку жовтня в Хорватії, в Києві пройшов Чемпіонат України «Незламна». У чемпіонаті взяли участь 12 команд, розподілених на 4 групи. Честь Кобеляцької громади відстоювала старша команда дівчат Кобеляцької ДЮСШ.

Наші футболістки розпочали турнір з перемоги над командою «Пенуел» з Кривого Рогу з рахунком 4:0. Друг гра, проти столичної команди «Шевченка КНУ», виявилися дуже напруженою, та все ж кобеляцькі футзалістки здобули перемогу 1:0. У півфіналі дівчата змагалися з амбітною командою ДЮСШ ім. Бутовського з Полтави. Перемога з рахунком 4:1 забезпечила їм місце у фіналі.

Ну, а фінал подарував справжню битву: наші спортсменки зустрілися з титулованою командою «Біличанка» з Коцюбинського, яка є десятиразовим чемпіоном України з мініфутболу. На жаль, наші дівчата програли своїм суперникам з рахунком 4:2, та завоювали срібні медалі Чемпіонату України.

Відрадно, що три гравчині нашої команди потрапили до розширеного списку учасників збірної України, а це говорить про те, що вихованки Кобеляцької ДЮШКи можуть взяти участь у Чемпіонаті світу в Хорватії.

По завершенню турніру призери отримали кубки, медалі та цінні подарунки, які вручали знаменитості, зокрема Владислав Ващук, колишній гравець збірної України з футболу.

До речі, ці змагання були присвячені пам’яті загиблої гравчині збірної України з футзалу та захисниці України Елеонори Мальцевої.