Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

19.06.2024 16:28

Шановні жителі Кобеляцької міської територіальної громади!

6672dd2a425d5__recycling-2-1-1024x768.jpg

Вкотре нагадуємо вам, що суворо заборонено викидати сміття у недозволених місцях. Задля збереження чистоти нашої громади та захисту навколишнього середовища, просимо вас дотримуватись елементарних правил поводження з відходами.

А саме, сортуйте сміття: пластик, скло, метал та папір викидайте у спеціально призначені контейнери. Органічні відходи компостуйте.

Не складайте поряд з майданчиками гілля, скошену траву чи будівельні матеріали, адже це спричиняє накопичення сміття та захаращення майданчиків.

Окрім того, недотримання вимог благоустрою тягне за собою адміністративну відповідальність. З початку року адміністративною комісією, яка діє при Виконавчому комітеті Кобеляцької міської ради, розглянуто понад 20 адміністративних протоколів, які надійшли від відділення поліції №2 Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області, щодо порушень жителями громади Правил благоустрою. За порушення правил з порушників стягнуто штраф у розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 340 грн. Закликаємо вас бути свідомими та відповідальними, щоб не сплачувати штрафи.

Сортування сміття та дотримання правил його утилізації – це невеликий, але важливий крок до поліпшення екологічної ситуації у нашій громаді. Спільними зусиллями ми зможемо зробити її чистішою та безпечнішою для життя.

Дякуємо за розуміння!