Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

09.05.2024 14:31

Робота у профільних постійних комісіях

663cb416e9d72__Дизайн-без-назви.jpg

У рамках підготовки до сорок п’ятої позачергової сесії Кобеляцької міської ради Наталія Крайнюк провела засідання профільної постійної комісії мандатної та з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, дотримання прав людини, громадського правопорядку, законності та запобігання корупції.

У ході роботи засідання депутати ознайомилися з Положеннями про конкурс на посаду начальника відділу освіти Кобеляцької міської ради та відділу культури, туризму молоді та спорту Кобеляцької міської ради.

Цими Положеннями передбачено: вимоги до керівників цих структурних підрозділів міської ради, умови проведення конкурсу, перелік документів, які мають подати учасники, склад та порядок формування конкурсної комісії та проведення самого конкурсного відбору.

Під час ознайомлення з Положенням про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Кобеляцької міської ради члени профільної комісії ознайомилися зі складом, порядком формування та діяльності конкурсної комісії, її повноваженнями, умови та підготовки до проведення конкурсу.

Окрім того, профільна комісії розглянула і питання внесення змін до Регламенту Кобеляцької міської ради восьмого скликання, якими врегульовано підготовку й проведення засідань профільних постійних комісій та роботи сесій міської ради.

Всі розглянуті питання рекомендовано включити до проєкту порядку денного позачергової сесії міської ради.