Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

12.01.2024 14:06

Ще одна тяжка втрата – загибель нашого захисника Олега Рябця

65a12bddd7542__фоТО.jpg

Під час виконання бойового завдання 07 січня 2024 року загинув наш земляк, житель села Лівобережна Сокілка, головний сержант десантно-штурмових військ Олег Рябець.

Прощання з Олегом відбудеться завтра, 13 січня 2024 року, о 10:00  Церемонія прощання з Захисником переноситься. Про дату та час поховання повідомимо додатково. 

Довідково: Народився Олег Андрійович Рябець 08 лютого 1994 року в селі Лівобережна Сокілка. Закінчив Василівську школу, потім навчався у Дніпропетровському професійному будівельному ліцеї. Згодом здобув професію тракториста, навчаючись у Кобеляцькому професійно-технічному училищі.

Останнім місцем роботи Олега була кондитерська фабрика ТОВ «МАЛБІ ФУДС», м. Дніпро. Звідки й був призваний на військову службу у травні 2023 року.

Добрий та справедливий. Відкритий та щирий. Завжди готовий допомогти у будь-яких ситуаціях. Мужній, хоробрий та відданий військовій справі, за що і був нагороджений відзнакою командира оперативно-тактичного угрупування «Лиман» та медаллю «За знищення ворога».

Загинув Олег Рябець, 07 січня 2024 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Синьківка Купʼянського району на Харківщині.

Вся Кобеляцька громада розподіляє біль непоправної втрати й висловлює співчуття батькам, брату, сестрі, доньці та всім рідним і близьким загиблого.

Слава Герою! Слава воїну Збройних сил України, який віддав своє життя за те, щоб над нами було мирним і блакитним небом!

фоТО.jpg