Кобеляцька територіальна громада

Полтавська область, Полтавський район

03.05.2024 10:38

Міська влада до Великодня дарує пенсіонерам цукор

6634945f17a73__Home.jpg

Турбота про жителів Кобеляцької громади, а особливо про громадян похилого віку та осіб з інвалідністю є одним із пріоритетних напрямків роботи місцевої влади. У цей світлий і святковий час перед Великоднем, коли серця наповнені теплом і радістю, місцева влада проявила турботу надаючи хоча б невелику допомогу малозабезпеченим і найбільш вразливим жителям громади – цукор.

Працівники Центру надання соціальних послуг Кобеляцької міської ради для 398 одиноких та одиноко проживаючих громадян похилого віку й осіб з інвалідністю, які отримують соціальні послуги у відділенні соціальної допомоги вдома та проживають у населених пунктах громади сформували та доставили в оселі підопічних відповідну кількість продуктових пакунків з цукром.

Потрібно віддати належне місцевим підприємцям та учасникам проєкту «Курс на Незалежність 2.0» – Ірині Проскурі та Олександру Шевцову, які надали цукор для найбільш незахищених жителів Кобеляцької громади.

Ця ініціатива місцевої влади та представників бізнесу є важливим кроком у будівництві справедливого та співчутливого суспільства, де кожна людина цінується.